StreetFerret

You are not logged in. Would you like to login or register?



4/28/2020 7:16 am  #1


Map views never load

Hello,
On the City Progress, Street and other map views, the page never finishes loading. 
Any suggestions please?

 

4/28/2020 4:27 pm  #2


Re: Map views never load

Hi there,

Let me take a look to see what might be wrong.  Please pm me your user id and which city isn't loading for you.

 

4/29/2020 3:23 am  #3


Re: Map views never load

How do I find my SF id?

I have tried clearing my cache + cookies for SF - still doesn't work.

However, I have found that it does work in Microsoft Edge (but who uses this???) and not Chrome (v 81.0.4044.122).

     Thread Starter
 

4/29/2020 7:12 am  #4


Re: Map views never load

Streetferret uses Strava user ids or else I can look you up by name.  That's strange that you're seeing a browser-specific issue.  I normally use Chrome on my desktop and phone.  Is it an issue with certain cities but not others?  Was it working before but stopped working?

 

4/29/2020 7:25 am  #5


Re: Map views never load

It has never worked.

Here's the error message.
https://www.dropbox.com/s/d6xujrb3anmj5s6/sf%20error.jpg?dl=0

I'll PM you my Strava ID.

     Thread Starter
 

4/29/2020 11:33 am  #6


Re: Map views never load

Oh!  That error trace is very helpful.  The map view requires WebGL to work and it's saying you don't have it.

Go to https://get.webgl.org/ to test your browser.  There might be a setting you have turning it off for some reason.

I will work on a fix that reports a proper error message when this happens.

 

4/29/2020 2:46 pm  #7


Re: Map views never load

     Thread Starter
 

4/29/2020 2:53 pm  #8


Re: Map views never load

Aha - I have solved it.
I had "Use hardware acceleration when available" in Chrome settings, set to Off.
I turned it On, and the maps load.
If I turn it Off again, the maps don't load.
(So I turned it back On).
Thanks for trying to help - perhaps this gives you some more help for other users.
Thanks!

     Thread Starter
 

5/01/2020 9:57 am  #9


Re: Map views never load

That setting is madness... turn it off and WebGL reports everything is hunky-dory but the renderings don't actually load.  So far I haven't figured out how to detect it in code.

 

Board footera

 

Powered by Boardhost. Create a Free Forum